Verhuur

Naast de eigen programmering op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond zijn de verschillende ruimtes een geschikte locatie voor allerlei uiteenlopende evenementen: van bedrijfsevenementen zoals presentaties, vergaderingen en recepties tot besloten feesten, diners en bruiloften.

Met haar ligging aan het Rembrandtplein is Claire ideaal bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met de boot aan te meren aan de Amstel.

De professionele technische faciliteiten, ons gastvrije personeel, alle verschillende ateringmogelijkheden en de multifunctionele inzetbare ruimtes maken Claire een perfecte locatie die past bij ieder type evenement van 50 tot 700 personen. De verschillende voorzieningen allemaal op één locatie zorgen ervoor dat van alles mogelijk is, wij flexibel zijn en graag met je meedenken.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid voor verhuur of het organiseren van evenementen kan je contact opnemen met evenement@claire.nl We maken graag een vrijblijvende offerte op maat en een afspraak voor een rondleiding.